“Ma võitlesid saada vannist välja enne C25K”

Enne alustamist Couch et 5K (C25K), Loraine Mosley oli ülekaaluline, välja kuju ja kohati isegi võidelnud tõsta ennast vannist välja.

Risk haigestuda diabeeti, ühekordne diivan kartul juhust peanaha kui rühm workmates vaidlustada üksteist teha C25K koos.

Programm, oma struktureeritud jookseb, sai Loraine harjumus regulaarselt liikuda, ja selleks ajaks ta lõpetas, tundis ta end päris buzzide töötab.

Pärast jälgedes paljude C25K lõpetajatele, et ta püüdis tema kohaliku parkrun esialgu lihtsalt jääda aktiivseks, kuid ta sai peagi sõltuvuses vaba, nädala 5km ajastatud jookseb.

Kuidas aktiivsed olid sa enne Couch et 5K?

Aasta ja 31 parkruns hiljem Loraine, Lääne-Sussex, on kaotanud üle 20kg (3,1 kivid), langes kolm kleiti suuruses ja veeretas aastat – kõik, ütleb ta, tänu töötab.

“C25K on aidanud mul meeldib kasutada.”

Loraine Mosley

Ma ei olnud aktiivne üldse – olin tõeliselt diivanil. Mõned päevad on jalutuskäigu kaugusel välisukse auto sõiduteele oli ilmselt kõige aktiivsus sain. Käisin suusatamas paar korda aastas, kuid aega läks, olin järjest raskem. Minu jalad ei olnud piisavalt tugev, et suusatada midagi muud kui täiuslik tingimused, ja ma olin hakanud istuda palju sõite.

Mul oli vaja kaalust alla – olin 95kg (15 kivi) – ja on vaja saada paigaldaja. Meil oli konkurents kontoris, kus mõned meist algavad C25K samal ajal. Seame karistuslöök, mille esimene väljalangemise tuli osta teised pudeli juua iga, kuid me kõik teinud läbi programmi. Puudus vaba märjuke, kuid sain palju tervislikum, nii et ma arvan, et me kõik võitis lõpuks.

Ma ei saa öelda, et ma nautisin kogu programmi. Oli aegu, ma vihkasin seda! Pärast esimest jooksu, ma pidin pikali pool tundi. Ma ei suutnud uskuda, kui raske see oli. Nüüd ma lähen läbi tunni joosta ja tunnen end hästi. Olen kunagi olla kiire, kuid see pole minu jaoks tähtis. C25K on aidanud mul nautida treeningut. Tundes oma südame kiiremini põksuma … Naudin tunnet. Ma saan buzzide töötab, et ma ei ole kunagi varem tundnud.

Mis ajendas teid teha diivanil 5K?

C25K on muutunud mulle tohutult. Mul oli glükoosi tolerantsuse ja oli teel 2. tüüpi diabeeti. Mul oli kasvanud nii suureks, et olin hakanud võitlema üha vannist välja. Ma ei suutnud vestelda ja kõndida igal kaugusel ja mul on vaja aega, et mu hinge tagasi pärast jalgsi trepist. Seoses riided, läksin suurusega kuni 20 – ja ma vaatasin vana!

Nüüd on mu glükoosisisaldus on normaalne, mul on olnud, et osta uus garderoob – ma olen kaotanud üle 20kg ja mu teksad on nüüd suurus 14. Mul on nii palju energiat, otsida aastat noorem ja olen palju vähem stressis. Olen valmis paari 10km jookseb ja sisse loginud mu esimene poolmaratonil septembris. Ma ei üles joosta Vestluse ja mõelda midagi sellest. Ma ei muretse sattumist ja vannist välja – ma lihtsalt nautida elu nii palju.

Erinevaid kuju ja suurusega tähendab, et ma ei ole kunagi tundnud piinlikkust töötab [parkrun].

Loraine Mosley

Seal oli palju juttu parkrun kohta C25K kogukonna kohta HealthUnlocked kodulehel. See tundus loomulik jätk palju C25K lõpetajatele. Ma ei lähe minu esimene parkrun kuni olin lõpetanud C25K. Esimene tegin oli augustis 2013. sõber ja mul oli kokku lepitud oleks püüda käivitada ühe kuu kursis meie kulgeb pärast C25K. Kuidagi et kujunes üks nädal. Parkrun tekitab sõltuvust!

Kuidas te Couch 5k?

Siiani olen teinud 31 parkruns. Kõik peale ühe minu parkruns on olnud Tilgate parkrun Crawley, West Sussex. Teine oli Bedford parkrun, kui ma pidi olema ala teisel põhjusel – ma sõitnud juba varakult, et ma võiks mahtuda parkrun. Kõik jookseb toimuvad laupäeval kell 09:00, nii et see on lihtne planeerida ümber.

Jah, minu ajad on paranenud. Minu esimene kord oli 41 minutit ja 45 sekundit minu isiklik parim on 33:55, aga ma tean, mida ma teha saan, seda parem. Minu eesmärk nüüd on saada magic 30!

Ma üldiselt sõpru seal, kuid ma pigem ringi joosta üksi. Me peame chat enne ja pärast meie jookseb, aga me iga joosta oma tempos. Olen tegelikult õnnestus mu abikaasa koos kord, kuigi ta kõndis marsruudi osa!

Olen teinud sõbrad läbi liitumine jookseb. Kahtlemata on parkrun kogukonnas. Ma ei ole Määramatuse tunne üldse läheb mööda uut parkrun kui ma kodust ära laupäeva hommikul.

See on lõbus! Asjaolu, et see on ajastatud annab sulle midagi püüdlema. Kell Tilgate, me ei ole alati võtta liiga tõsiselt: me regulaarselt joosta maskikostüüm! Alati on inimesi julgustada. Ma armastan ülemjuhatajat, kes on kõik vabatahtlikud. Nähes inimesi palju vanem ja palju noorem andes talle minna võtab ära mu vabandusi umbes lühikesed jalad või on vana ja erinevaid kuju ja suurusega tähendab, et ma ei ole kunagi tundnud piinlikkust töötab.

Ma armastan atmosfääri ja positiivse julgustust (kõigile, mitte ainult ees jooksjad); Ma armastan seda, ma ei saa laps ise umbes samal ajal. Samuti aitab see, et Tilgate on suurepärane koht – see on ilus. Ma armastan ka asjaolu, et nüüd ma ei saa seda teha, kuna ma aastaid poleks olnud lootust töötab nii kaugele.

22/07 /

Kuidas on diivanil 5K sind muutis?

22/07 /

Võtke töötab järgmisele tasandile uusi podcaste eest Couch et 5K lõpetajad

Tugevus ja paindlikkus podcast seeria ja saada tasuta isiklik treener

Kaalust alla terve tee ja õppida oskusi, et hoida ära meie 12-nädalase kaalulangus juhend

Millal oli teie esimene parkrun?

Mitu parkruns sa oled teinud?

Kas parkrun paranenud oma jooksvate?

Kes sa kipuvad joosta?

Kas oled teinud sõbrad teevad parkrun?

Kuidas parkrun hoiab sind motiveeritud?

Mida sa meeldib parkrun?

Leia Race

5K + töötab podcastid jaoks C25K lõpetajad

Tugevus ja Flex

Kaalulangus juhend